India 2009

En weer gaat GvdM naar India! Net als een jaar geleden, alleen zijn er verschillen. Dit keer gaat JvdM mee, wordt er niet gestudeerd, maar alleen gereisd, snuiven we Indiase cultuur en specerijen op en verkennen een groot deel van het land.

Zaterdagmorgen vertrekken we in alle vroegte van Schiphol naar Chennai, het vroegere Madras. De reis gaat via London en als alles goed gaat komen we zondagmorgen ??n uur plaatselijke tijd (zaterdagavond half negen Nederlandse tijd) aan in de hoofdstad van Tamil Nadu. Daarna nog zo?n anderhalf uur in de bus naar het hotel in Mammalapuram waar we de eerste twee dagen gaan verblijven. Daarna gaan we verder in zuidelijke richting, door plaatsen en steden als Pondicherry, Tiruchirappalli, Madurai, Kumily, Varkala en dan weer noordwaarts langs de Arabische zee naar Kochi, Madikeri, Mysore en Goa om vervolgens naar Mumbai te reizen vanwaar de thuisreis weer aanvaard wordt. Tussen aankomst en terugreis zit 29 dagen. We gaan een hoop zien!

Uiteraard hopen we via dit blog iedereen op de hoogte te houden van onze belevenissen en avonturen. Bezoek regelmatig deze site en reageer eventueel. Vragen over onze belevenissen in India mag uiteraard ook!

Weer in Goa

24 oktober 2021, 08:19
Bewolkt
Bewolkt
25°C
gevoelstemperatuur: 29°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 84%
windsnelheid: 1 m/s ONO
Windstoten: 1 m/s
UV-Index: 0
zonsopgang: 06:59
zonsondergang: 18:39
Verwachting 25 oktober 2021
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
32°C
windsnelheid: 2 m/s NW
Windstoten: 4 m/s
max. UV-Index: 8
nacht
Bewolkt
Bewolkt
23°C
windsnelheid: 1 m/s N
Windstoten: 3 m/s
max. UV-Index: 8
 
Ga naar de bovenkant