Steeds meer kamers in het hotel werden bevolkt door leden van de van der Meulen familie. Gary en Dianne waren al enkele dagen aanwezig, maar steeds meer leden van de familie meldden zich. Het had natuurlijk alles te maken met het huwelijk van Monique, de jongste dochter van Gary en Dianne, dat de volgende dag zou plaatsvinden. Ze ging trouwen met Justin, waarmee ze al enkele jaren samenwoonde..

Het huwelijk vond plaats in een kerk in Coquitlam, net als Burnaby ??n van de voorsteden van Vancouver. Wij reden samen met Judy mee met de fotograaf naar de kerk. Nadat het huwelijk was gesloten werden er nog wat foto?s gemaakt, waarna het bruidspaar samen met de hele bruidsparty in ??n limousine vertrok om foto?s te maken.

Wij reden met Brent, de man van Yvette, mee naar het huis van de ouders van de bruidegom, een Schots-Italiaans koppel. De moeder van de bruid verwelkomde ons al vanaf het balkon van haar huis: ?Come in, we have a party?. Aan alles was te merken dat zij het Italiaanse deel vormde. We werden door haar meegetroond en voorgesteld aan al haar zusters, moeder, vader en alle andere bezoekers. Aan eten en drinken was geen gebrek en de gastvrouw bemoeide zich erg om het iedereen naar de zin te maken.

Tegen de avond begaven we ons allemaal naar New Westminster (ook een voorstad van Vancouver) om daar in de Roma Hall die door het bruidspaar was gehuurd de feestelijkheden voort te zetten. Nadat het bruidspaar feestelijk was binnengehaald door de gasten begonnen we eerst aan het feestmaal dat ook prima smaakte. GvdM houdt normaal gesproken niet erg van lasagna, maar deze ging er zeker wel in.

Daarna was het tijd voor dansen. Het bruidspaar opende de dans daarbij muzikaal ondersteund door zang van Gary (vader van de bruid) en Cor (oom van de bruid). Het werd een heel gezellige avond met Italiaanse en rock muziek, waarbij ??n de hoogtepunten werd verzorgd door Duran, een neefje van de bruid. Hij verzorgde een dansvoorstelling die door alle gasten werd beloond met een stevig applaus.

By Published On: 30 juni 20121 Reactie

Weer Telkwa

3 februari 2023, 06:49
Stortbuien
Stortbuien
0°C
gevoelstemperatuur: -2°C
luchtdruk: 1001 mb
vochtigheid: 100%
windsnelheid: 1.54 m/s WNW
Windstoten: 4.47 m/s
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:16
zonsondergang: 17:07
Verwachting 3 februari 2023
dag
Sneeuw
Sneeuw
2°C
windsnelheid: 1.35 m/s ZO
Windstoten: 3.68 m/s
max. UV-Index: 0.48
nacht
Sneeuw
Sneeuw
-2°C
windsnelheid: 1.35 m/s ZO
Windstoten: 3.68 m/s
max. UV-Index: 0.48
 

Canada

One Comment

 1. Janice 1 juli 2012 at 18:00 - Reply

  Hi Geert en Janita,

  Als eerste wil ik jullie van harte feliciteren met de verjaardag van Jeffrey. We hebben het vorige week natuurlijk al gevierd, maar toch…vandaag is de dag!
  Wat een ellende met de treinreis naar Schiphol toe, en Janita was al zo vreselijk moe en niet lekker. Ik hoop dat ze zich nu al weer wat beter voelt.
  Wanneer vertrekken jullie naar Smithers? en hebben jullie die restaurant “Red Robin” gevonden in Vancouver?
  Voor jullie beide een dikke kus.

  Janice

Leave A Comment