Iedereen lijkt tegenwoordig internet te hebben, mensen communiceren tegenwoordig bijna allemaal door middel van email en belastingformulieren invullen en opsturen doen we bijna allemaal digitaal.
We laten iedereen weten waar we zijn, wat we doen en wat we denken door Twitter, Facebook, MSN etc. Het kan vanaf huis met de PC of de notebook, maar ook onderweg met de mobiele telefoon die al lang geen telefoon meer is, maar heel vaak een apparaat waar we behalve bellen ook mee kunnen mailen, twitteren, facebooken en msn’en.

Ook een eigen website is iets wat steeds meer mensen hebben en waar ze hun verhalen en ideeŽn kwijt kunnen aan de mensen.
Publiceren is nog nooit zo eenvoudig geweest als tegenwoordig. Had je vroeger toch een krant nodig of een uitgever om je gedachten kenbaar te maken aan het grote publiek, nu houdt niemand je meer tegen als je de wereld deelgenoot wil maken van je gedachten.

GvdM heeft ook al een tijdje een website, voornamelijk om de avonturen en belevenissen tijdens vakanties te beschrijven. Het wordt voornamelijk gelezen door familie en bekenden, maar ook af en toe blijkt een buitenstaander het te hebben gelezen.
En ook af en toe komt er opeens een berichtje van iemand die verre familie blijkt te zijn en via deze website zijn of haar familie terug heeft gevonden.
Het blijkt dus nut te hebben, zoín website. En laten we eerlijk zijn, het is ook een hele mooie hobby!

Of je nu bewust op deze website terecht bent gekomen of per toeval, GvdM heet je welkom. Reacties op de artikelen op deze website zijn uiteraard van harte welkom.

GvdM

By Published On: 17 februari 20110 Reacties

Leave A Comment