Niemand kijkt er tegenwoordig meer van op, reizen is iets wat de meeste mensen doen. Of dat nu overdag is om naar hun werk te gaan, in het weekeinde om sportwedstrijden o.i.d. te bezoeken, we reizen wat af.

Van een andere orde zijn natuurlijk de vakanties. Sommige mensen houden het bij vakantie vieren en dus reizen in eigen land. Anderen gaan naar het buitenland. Soms met de auto of een bus, trein en ook vaak is het vliegtuig het aangewezen vervoersmiddel, zeker als het om verre bestemmingen gaat.

Voor veel mensen is een bestemming binnen Europa de ideale vakantiebestemming, of het nu gaat om een zomervakantie of om de wintersportbestemming. Het reizen is te overzien en bovendien heb je geen last van het tijdsverschil wat je wel hebt bij verre bestemmingen.

En toch is het tegenwoordig voor veel mensen heel normaal om met vakantie naar India, IndonesiŽ, China, Canada, BraziliŽ of noem elke verre bestemming maar op te gaan. Zelfs gebieden die enkele jaren geleden nog onbereikbaar leken zijn nu voor een ieder bereikbaar.

GvdM houdt ook van verre vakanties. Canada is een favoriete bestemming, maar ook India is een land waar hij na er twee keer te zijn geweest nog graag eens naar terug wil.

Op deze website, speciaal gewijd aan reizen en vakanties, leest u alles over sommige van die reizen die hij heeft gemaakt.

Veel plezier!

By Published On: 10 februari 20110 Reacties

Leave A Comment