We zijn onderweg naar Vancouver. Gisteravond werden we door Jeffrey naar het station gebracht waar we de half zeven trein naar Schiphol namen, heerlijk zon trein waar je niet meer hoeft over te stappen, maar kunt blijven zitten tot de eindbestemming. De reis ging voorspoedig en om twintig voor negen stonden we op de luchthaven. Een korte wandeling van vijf minuten bracht ons bij CitizenM, het hotel dat we hadden geboekt.

Na het inchecken nog even terug naar de luchthaven om tabletten tegen reisziekte te kopen, die waren namelijk thuis blijven liggen. Nog even rondgekeken, een Starbucks koffie gedronken en toen terug naar het hotel. We gingen niet al te laat slapen omdat de wekker al weer om een uur of vijf af zou gaan.

Het was geen enkel probleem om de slaap te vatten. Veel te vroeg ging de wekker! Tenminste dat dachten we toen we slaapdronken overeind kwamen. Deze wekker maakte wel een hels geluid, als je daar niet wakker van werd! Er was helaas nergens een manier om deze uit te zetten, het ging maar door. De afstandsbediening waarmee de TV, gordijnen, verwarming, licht en wekker was te regelen hielp ook niet.
Toen drong het door: het was niet de wekker, het was het brandalarm. Maar even in de kleren geschoten en op de gang gekeken. Daar stonden inmiddels meer gasten, al dan niet in nachtkleding. Een medewerker van het hotel controleerde alle kamers, misschien rookte er stiekem iemand of had iemand per ongeluk vals alarm gegeven? Het is niet bekend, maar na enkele minuten zweeg het alarm en konden we verder slapen.

Ditmaal duurde het wat langer voordat de wekker ging en ditmaal was het de echte. Opstaan, douchen, ontbijten en naar de luchthaven waar we binnen enkele minuten waren ingechecked. Nu aan de koffie en wachten. Om twintig over acht mogen we ons melden bij het vliegtuig en kan de reis beginnen. Als die net zo voortvarend gaat dan tot nu toe zijn we over een uur of elf in Vancouver!

By Published On: 12 augustus 20102s Reacties

Weer Telkwa

2 februari 2023, 12:35
Meest bewolkt
Meest bewolkt
-3°C
gevoelstemperatuur: -8°C
luchtdruk: 1008 mb
vochtigheid: 86%
windsnelheid: 3.6 m/s ZZO
Windstoten: 4.09 m/s
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:16
zonsondergang: 17:07
Verwachting 3 februari 2023
dag
Sneeuw
Sneeuw
1°C
windsnelheid: 1.47 m/s ZO
Windstoten: 2.62 m/s
max. UV-Index: 0.53
nacht
Sneeuw
Sneeuw
-4°C
windsnelheid: 1.47 m/s ZO
Windstoten: 2.62 m/s
max. UV-Index: 0.53
 

Canada

2 Comments

 1. Scorpioemtje 12 augustus 2010 at 17:46 - Reply

  Hey Geert en Jantina, wij wensen jullie een hele goeie reis en een fijne vakantie in Canada.
  Doe de Familie de groeten maar van ons.
  Groetjes,Rigt

 2. bonne 20 augustus 2010 at 03:21 - Reply

  He geert

  Hoe gaat ie Wij zijn nog steeds in de USA en zien erg veel hier.Het is erg mooi, en elke dag is er weer iets nieuws. Hoe was de vlucht naar vancouver. W

  e zij aangekomen in LA waar niets zo veel aan was. San Fransico daar tegen was geweldig maar wel erg koud. We blijven hier nog een dikke week.

Leave A Comment