Het is al weer een paar dagen geleden dat ik iets van me heb laten horen. Het is ook aardig druk geweest en ook het internet wil hier niet altijd meewerken. Het internet in het hotel moet eigenlijk worden betaald, maar is af en toe gratis. En als echte Nederlanders wachten we daar natuurlijk op. Bovendien werkt het zo vaak gewoon niet dat het ook jammer zou zijn er voor te betalen.

Afgelopen week moest er bovendien hard worden gestudeerd. Zowel dinsdag als vrijdag stonden er examens op het programma. Zowel Germen als ik slaagde voor beide examens zodat we nu vijf met succes hebben afgelegd.

Maandag staat nummer zes op het programma, terwijl woensdagmorgen om negen uur het zevende en laatste examen op het programma staat. Als alles met goed gevolg wordt afgesloten zijn we dan maar liefst vier Microsoft titels rijker (MCP: Microsoft Certified Professional, MCSA: Microsoft Certified System Administrator, MCSE: Microsoft Certified Systems Engineer en MCTS: Microsoft Certified Technology Specialist.

Na het laatste examen handelen we onze zaken bij Koenig af en spenderen de woensdagmiddag en donderdag nog wat met onze vriend, de taxichauffeur Sunil. Hij brengt ons dan nog naar de plaatsen die we willen zien. Ook zondag trekken we er nog een paar uur met hem op uit.

De komende week zal ik nog wat aandacht besteden aan het opleidingscentrum van Koenig waar we bijna vier weken hebben doorgebracht, maar deze keer nog wat aandacht aan de omgeving waar het centrum is gehuisvest. Het staat achter het militaire hospitaal van Goa, in de wijk Campal waar nog veel te zien is van de Portugese historie van Goa, dat tot 1961 onder Portugees bestuur stond.

Af en toe wandelen we in de middagpauze in deze buurt waar nog veel Portugese villa’s staan. Sommigen zijn verwaarloosd, maar aan anderen is nog steeds goed te zien hoe mooi deze woningen ooit zijn geweest. Sommigen zijn nog altijd het aanzien waard. De bewoners zijn erg vriendelijk en groeten je altijd beleefd.

Bij dit artikel nog wat foto’s van deze buurt. We troffen hier ook een soort jeep aan die volgens het opschrift als lijkwagen wordt gebruikt. Vooral het opschrift op de achterkant trok onze aandacht.

By Published On: 22 november 20081 Reactie

India

3 februari 2023, 03:21
Meest bewolkt
Meest bewolkt
8°C
gevoelstemperatuur: 5°C
luchtdruk: 1021 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 8.3 m/s W
Windstoten: 18.34 m/s
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:16
zonsondergang: 17:23
Verwachting 4 februari 2023
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
7°C
windsnelheid: 4.26 m/s NNW
Windstoten: 9.96 m/s
max. UV-Index: 0.42
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
6°C
windsnelheid: 4.26 m/s NNW
Windstoten: 9.96 m/s
max. UV-Index: 0.42
 

One Comment

  1. JanvdHaar 24 november 2008 at 11:52 - Reply

    Hey Geert en Germen. Ik denk (vaak) aan jullie en heb errug veel respect voor jullie dat jullie dit ondernemen.

Leave A Comment