Onder een stralend blauwe hemel waarin bijna geen wolken waren te bekennen gaven Aaron en Vanesse elkaar zaterdagmiddag het ja woord. Voor het zover was moest echter eerst nog heel wat werk worden verzet.
Het huwelijk werd voltrokken aan de oever van Round Lake waar de Van der Meulens al sinds jaren een eigen strandje en zwemdok hebben. Eerder dit jaar was alles omgeploegd en opnieuw ingezaaid om de plaats maar zo mooi mogelijk te maken. Het zag er daardoor uit als een echt gazon en alleen het weer kon eigenlijk nog roet in het eten gooien.
Ook in de week voor het huwelijk moest er nog veel werk worden verzet. Wat te denken van de meer dan 150 stoelen die moesten worden aangevoerd en klaargezet? Ook voor bloemen moest worden gezorgd. Belangrijk was dat de geluidsinstallatie goed werkte zodat alle gasten alles goed konden verstaan. En natuurlijk moest het geluid van de generator, die zover mogelijk wegstond en de stroom opwekte, zo goed mogelijk worden gedempt door hooibalen die natuurlijk op elke boerderij aanwezig zijn.

Donderdagavond werd de repetitie voor het huwelijk gehouden zodat zaterdagmiddag alles goed zou gaan.
Het weer was fantastisch; de zon scheen volop, er stond een lekker briesje dat ervoor zorgde dat het niet te warm werd en van de regen die een dag eerder nog viel was niets meer te bespeuren.
Terwijl de gasten arriveerden en hun plaatsen innamen maakten de bruidegom en de bruid zich op voor het grote gebeuren. De bruidegom vertrok met zijn getuigen naar het huis van een vriend om zich daar om te kleden, de bruid, haar moeder en getuigen bereidden zich voor in het huis van de bruidegom.
Even na 13:00 uur was het zover. De bruidegom en zijn getuigen maakten hun opwachting en wachtten samen met de gasten op de bruid. Eerst kwamen de getuigen van de bruid een voor een naar voren en even later bracht de moeder van de bruid haar dochter naar voren.
Na een niet te lange toespraak van de dominee werd dan eindelijk de vraag gesteld die door beiden positief werd beantwoord. Daarna konden de ringen worden uitgewisseld en stelde de dominee de gasten het nieuwe paar voor: Mr. Aaron van der Meulen en Mrs. Vanessa van der Meulen. Toen kon dan eindelijk de eerste kus worden uitgewisseld die door de aanwezigen enthousiast met applaus werd beloond.
Om zes uur werd het bruidsmaal opgediend in Evelyn Hall. Natuurlijk werden daarna ook enkele toespraken gehouden door de moeder van de bruid, de ouders van de bruidegom, Cor en Judy en nog enkele anderen. Ook werd het bruidspaar vergast op enkele muzikale optredens, waaronder van de vader van de bruidegom en zijn broer Gary. Als laatste kwam het bruidspaar zelf aan het woord. Zij bedankten iedereen voor de fantastische dag en de vele cadeaus. De gasten die van ver kwamen werden bij name genoemd. Daarna mocht de bruid haar bruidsboeket in de menigte gooien en sneed het bruidspaar samen de ?Wedding Cake? aan.
De rest van de avond werd opgevuld door de bruidsgasten. Zij maakten er op de dansvloer een groots feest van dat om middernacht ten einde liep. Het bruidspaar was toen in geen velden of wegen meer te bekennen.

By Published On: 6 augustus 20070 Reacties

Weer Telkwa

3 februari 2023, 07:47
Stortbuien
Stortbuien
0°C
gevoelstemperatuur: 0°C
luchtdruk: 1002 mb
vochtigheid: 100%
windsnelheid: 0 m/s N
Windstoten: 4.47 m/s
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:16
zonsondergang: 17:07
Verwachting 3 februari 2023
dag
Sneeuw
Sneeuw
2°C
windsnelheid: 1.35 m/s ZO
Windstoten: 3.68 m/s
max. UV-Index: 0.48
nacht
Sneeuw
Sneeuw
-2°C
windsnelheid: 1.35 m/s ZO
Windstoten: 3.68 m/s
max. UV-Index: 0.48
 

Canada

Leave A Comment